איך מכינים שטוחים בבית?שטוחים ביתיים ובריאים יותר ב-2 גרסאות: אחת רגילה, ואחת ללא גלוטן וסוכר. מעכשיו אפשר להכין לבד את נשנושי הבייגלה האלו
צילום: תמי בן דוד, קולינריא
|
המצרכים :
לזרייה
אופן ההכנה:1 מניחים במעבד מזון את המים, השמן, הסוכר והמלח ומערבבים. מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה והשמרים ומעבדים במהירות לקבלת בלילה אחידה. 2 מעבירים את הבלילה לשקית זילוף בעלת צנתר צר (לזילוף קרם) ומזלפים טבעות קטנות על נייר אפייה. מפזרים שומשום, מלח או זעתר לפי הטעם. 3 אופים בחום גבוה של 200 מעלות למשך 22 דקות עד השחמה קלה. 4 מצננים לחלוטין ומאחסנים בקופסה אטומה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * המתכון לקוח מהבלוג קולינריא |