המצרכים (6 מנות):לתבנית קיש לא מתפרקת קוטר 24:
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך (נועצים מזלג ומוודאים שהם רכים, אבל עדיין לא נשברים). מסננים. 2 חולטים בקערה את עלי המנגולד במים רותחים, ומסננים היטב. מצננים. קוצצים את העלים ותוך כדי ממשיכים לסנן ממים (לוחצים עליהם ומוצאים את המים). ![]() 3 מחממים תנור ל-175 מעלות. 4 מערבבים בקערה את עלי המנגולד עם הביצים, השמנת לבישול והתבלינים. 5 מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית התבנית בצפיפות ובשכבה אחידה. זה יהיה הבסיס של הקיש. יוצקים את תערובת השמנת, מפזרים את הגבינה הבולגרית ומשקיעים אותה בעדינות פנימה. מפזרים פרמזן. ![]() 6 אופים כ-30 דקות, או עד שהמלית מתייצבת ואפויה. מצננים קלות ומגישים.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|