1 מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך (נועצים מזלג ומוודאים שהם רכים, אבל עדיין לא נשברים). מסננים.
2 חולטים בקערה את עלי המנגולד במים רותחים, ומסננים היטב. מצננים. קוצצים את העלים ותוך כדי ממשיכים לסנן ממים (לוחצים עליהם ומוצאים את המים).
קיש מנגולד ותפוחי אדמה ללא גלוטן | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
3 מחממים תנור ל-175 מעלות.
4 מערבבים בקערה את עלי המנגולד עם הביצים, השמנת לבישול והתבלינים.
5 מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית התבנית בצפיפות ובשכבה אחידה. זה יהיה הבסיס של הקיש. יוצקים את תערובת השמנת, מפזרים את הגבינה הבולגרית ומשקיעים אותה בעדינות פנימה. מפזרים פרמזן.
פרוסת קיש מנגולד ותפו"א ללא גלוטן | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
6 אופים כ-30 דקות, או עד שהמלית מתייצבת ואפויה. מצננים קלות ומגישים.