המצרכים :לתבנית מרובעת בגודל של כ-20X20 ס"מ
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, שמנת חמוצה, בולגרית, גבינה צהובה, מלח ופלפל לתערובת אחידה. 3 מוסיפים גרגרי תירס, קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4 מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון. 5 מפזרים גרעיני חמניות ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה בחלק העליון, יציבה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. 6 מצננים לחלוטין ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות קוקוס עם קרם לימון>> איפה אפשר ללמוד להכין סושי ממאסטר יפני? חדשות האוכל |