1 מערבבים את הקפה עם מים ואבקת סוכר עד שהיא נמסה כליל.
2 מעבירים לכלי שטוח, מכסים ומקפיאים.
3 לאחר שעתיים וחצי גורפים את פני הנוזל שקפא בעזרת מזלג, כך שייווצרו גבישים קטנים. ממשיכים כך כל שעה עד שכל הקפה קופא והופך לקריסטלים קטנים של קפה (בערך 3 שעות). אחרי שכל הקפה הופך לקריסטלים הוא יישמר בצורה זו במקפיא.
שדרוגים:
• מגישים בכוסות אספרסו או בכוסות שוט עם כפית.
• מגישים על כדור גלידת וניל.
• מכינים קפה קר בתוספת חלב מוקצף.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!