מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

סנגרייה שגונבת את ההצגה

מגישים אותה קרה קרה, והיא הדרך הכי כיפית ושמחה לקבל שבת קיצית. רוצים בכלל להשקיע? חתכו פנימה כמה פירות

|פריגת| פורסם07:09
סנגריה שגונבת את ההצגה (צילום: דניאל לילה, פריגת)
צילום: דניאל לילה, פריגת

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (12 מנות):

  • 1 בקבוק (ליטר וחצי) מיץ תפוזים
  • 2 מקלות קינמון (או כפית קינמון טחון)
  • 3 מסמרי ציפורן (או קורט ציפורן טחון)
  • 2 כוכבי אניס (לא חובה)
  • 1 כפית ג'ינג'ר מסוכר קצוץ
  • 1 בקבוק (750 מ"ל) יין אדום
  • 3-2 כפות סוכר או דבש

להגשה:

  • פלחי תפוז

אופן ההכנה:

1מבשלים את מיץ התפוזים עם התבלינים 5 דקות על להבה בינונית-נמוכה, רק כדי לעורר את הטעמים.

2מוסיפים את היין והסוכר או הדבש ומבשלים רק עד להמסה, מבלי להגיע לרתיחה.

3מצננים במקרר (אפשר גם להגיש חם) ומגישים עם פלחי תפוזים.

*רוצים סנגרייה ללא אלכוהול? הכינו אותה עם מיץ ענבים במקום יין.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il