סיידר חם עם מרכיב סודיעד שסוף סוף זכינו ליום גשום - לא ננצל אותו לאיזה משקה מהביל וטעים? אז הנה הוא: הסיידר הכי מופרע ומדליק שפגשתם אי פעם, עם חיזוק של לא אחר מאשר שומר
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
אוהבי השומר ישמחו מאוד לגלות את הסיידר הזה, עם הטוויסט המעניין בטעמים. מפתיע עד כמה השומר תורם מטעמו לסיידר, אבל עוד יותר מזה - כמה הסיידר תורם לטעמו של השומר. הכי חשוב: אל תזרקו את השומר אחרי הבישול – הגישו אותו כחלק מהסיידר ונשנשו אותו אחרי השתייה. ההנאה מובטחת. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים את מיץ התפוחים בסיר עם הלימון והקינמון. 2 לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, מוסיפים את השומר ומבשלים עוד 10 דקות. 3 מגישים, ולא שוכחים לאכול את השומר בסוף! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. |