מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

לימונצ'לו של מסה

סבלנות, זה ישתלם בסוף

תמונה של לימונים (צילום: jupiter images)
צילום: jupiter images

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • 15 לימונים גדולים, בעלי קליפה עבה
  • בקבוק של 750 מ"ל וודקה איכותית
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את הלימונים במים חמים, קולפים את הקליפות בעזרת קולפן ירקות ומסירים בעזרת סכין את כל שאריות הקליפה הפנימית הלבנה. שמים את הקליפות בתוך בקבוק הוודקה (אפשר לרוקן מעט ממנו, כדי לפנות מקום), ומניחים שבוע באפסון. 2. אחרי שבוע לוקחים סיר, שמים בו את הסוכר והמים ומחממים על אש גבוהה עד רתיחה. מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. נותנים לסירופ הסוכר שנוצר להתקרר בסיר, ומוזגים פנימה את תכולת בקבוק הוודקה. מעבירים לבקבוק ומניחים לשבוע. 3. אחרי שבוע מסננים את התערובת ונפטרים מקליפות הלימון. מעבירים את הלימונצ'לו למקפיא. 4. שותים בכוסות שוט שהוקפאו בפריזר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il