1 שוטפים היטב את הלימונים במים חמים, קולפים את הקליפות בעזרת קולפן ירקות ומסירים בעזרת סכין את כל שאריות הקליפה הפנימית הלבנה. שמים את הקליפות בתוך בקבוק הוודקה (אפשר לרוקן מעט ממנו, כדי לפנות מקום), ומניחים שבוע באפסון. 2. אחרי שבוע לוקחים סיר, שמים בו את הסוכר והמים ומחממים על אש גבוהה עד רתיחה. מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. נותנים לסירופ הסוכר שנוצר להתקרר בסיר, ומוזגים פנימה את תכולת בקבוק הוודקה. מעבירים לבקבוק ומניחים לשבוע. 3. אחרי שבוע מסננים את התערובת ונפטרים מקליפות הלימון. מעבירים את הלימונצ'לו למקפיא. 4. שותים בכוסות שוט שהוקפאו בפריזר.