המצרכים :לסירופ ליים רוזמרין:
למיץ:
להגשה:
אופן ההכנה:1 שמים את המים, הסוכר והליים בסיר ומביאים לרתיחה. 2 מנמיכים את האש, ומבשלים 10-5 דקות או עד שנוצר סירופ סמיך. 3 מעבירים את הסירופ החם בעדינות לבקבוק מעוקר, ומשחילים לתוך הבקבוק את גבעולי הרוזמרין, כדי שישחררו לתוכו את השמנים הארומטיים שלהם. 4 אחרי שהסירופ מתקרר, שולפים החוצה את הרוזמרין, סוגרים את הבקבוק ומאחסנים במקום חשוך. למיץ: מערבבים בכד גדול את מיץ הלימונים עם הסירופ והמים הקרים. מגישים עם קרח ופלחי לימון. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|