1 שמים את המים, הסוכר והליים בסיר ומביאים לרתיחה.
2 מנמיכים את האש, ומבשלים 10-5 דקות או עד שנוצר סירופ סמיך.
3 מעבירים את הסירופ החם בעדינות לבקבוק מעוקר, ומשחילים לתוך הבקבוק את גבעולי הרוזמרין, כדי שישחררו לתוכו את השמנים הארומטיים שלהם.
4 אחרי שהסירופ מתקרר, שולפים החוצה את הרוזמרין, סוגרים את הבקבוק ומאחסנים במקום חשוך.
למיץ: מערבבים בכד גדול את מיץ הלימונים עם הסירופ והמים הקרים. מגישים עם קרח ופלחי לימון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!