1 מסירים את הקליפה מהאבטיח. מעבירים לבלנדר וטוחנים לשייק חלק. מוסיפים את הסברס וממשיכים לטחון. לבסוף מוסיפים 2 קוביות רחת לוקום ומוסיפים לבלנדר תוך כדי פעולה.
2 מעבירים את הנוזל במסננת צפופה כדי להיפטר מגרעיני הסברס.
3 מוסיפים ערק, לפי הטעם.
4 אפשר לפזר בתחתית הכוס כמה חתיכות של ראחת לקום, או להכניס שיפוד של כדורים קטנים של ראחת וקוביות אבטיח באותו הגודל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.