מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

לימונדה פסיפלורה ונענע

משקה מעורר תאווה

|מסעדת פרידה קאלו| פורסם10:40
2 פסיפלורות שלמות ועוד 3 חצויות עם עלים משיח הפסיפ (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 500 מ"ל לימונדה

  • 6 גבעולי נענע
  • 40 מ"ל מונין פסיפלורה
  • קרח כתוש

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד בקנקן. מומלץ להגיש בכוס מרטיני צוננת ולעטר בעלי נענע. אופציה אלכוהולית: מוסיפים לקנקן 120 מ"ל עראק או אוזו.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il