1 מכינים את הבצק: במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מרככים חמאה עם סוכר. מוסיפים חלמונים ומערבלים עד שאחיד. מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים רק עד לאיחוד.
2 מחממים תנור ל-170 מעלות.
3 מסדרים תבנית עם נייר אפייה, מניחים עליה את הרינג, מעבירים לתוכו את הבצק ומיישרים. אופים בתנור כ-20-30 דקות עד להזהבה. מצננים את הבצק בטמפ' החדר.
4 מכינים מוס מסקרפונה וניל: מערבבים את הג'לטין והמים ומניחים בצד.
5 מכניסים את השמנת לסיר, חותכים את מקל הווניל ל-2 ומנקים את הגרגירים לתוך הסיר, מכניסים גם את התרמיל ומביאים לרתיחה.
6 מערבבים את החלמונים והסוכר, יוצקים מעט מהשמנת אל החלמונים, מערבבים ומחזירים לסיר, מבשלים עד ל-83 מעלות, תוך כדי ערבוב בכף עץ. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הג'לטין ואת השוקולד הלבן ומערבבים היטב. מצננים מעט.
7 מקציפים את המסקרפונה במיקסר ומקפלים לתערובת מהסיר. יוצקים לרינג בקוטר 18 ס"מ עם שקף ומקפיאים.
8 מכינים גלסאז' וניל: מערבבים מים וג'לטין.
9 בסיר מרתיחים מים, סוכר גלוקוז ומוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים. שופכים מעל שוקולד לבן בכלי ארוך וצר, מוסיפים את הג'לטין ומערבלים בעזרת בלנדר מוט. מצננים לטמפרטורה של 35 מעלות (טמפרטורת החדר).
10 הכנת הנפאז': מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים, הנפאז' וצבע המאכל ומקררים ל-70 מעלות.
11 מרכיבים את העוגה: משחררים את המוס מהרינג ויוצקים עליו את הגלסאז'. שופכים את הנפאז' על מגש וטובלים בו פלטה שטוחה, מעבירים מעל המוס לישור הגלסאז' כך שיתקבל מראה "ספיידרמן". מעבירים את המוס למרכז בצק ברטון ומסדרים מסביב תותים, פטל או כל פרי אחר.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.