1 מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלמונים, 120 גרם סוכר והווניל. בקערה נפרדת מקציפים את החלבון ומוסיפים את שאר 90 גרם הסוכר בהדרגה עד שניהיה קצף יציב. מקפלים את החלבון לקציפת החלמון. מקפלים פנימה את הקקאו והקמח עד שהם נטמעים. מקפלים פנימה את החמאה המומסת. יוצקים לשתי רינגים בקוטר 20 ואופים כ-20 דקות.
2 מכינים את הגנאש: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה בסיר קטן. יוצקים על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים.
3 מכינים את רוטב השוקולד: מחממים את השמנת והחלב עד לרתיחה. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים והסוכר. יוצקים את השמנת והחלב על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה עם תערובת החלמונים ומצננים.
4 מכינים את הקרם הורוד: מערבבים את המים והג'לטין ומניחים בצד לכמה דקות. מחממים במיקרוגל ל-10 שניות עד שהג'לטין נמס.
5 מערבבים את היוגורט, הסוכר והוניל. מוסיפים את מחית התותים ומערבבים. מוסיפים לתערובת את הג'לטין המומוס. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ומקפלים לתערובת. משאירים בצד.
6 בונים את העוגה: חותכים את שתי העוגות עם רינג בקוטר 18 ס"מ ליצירת מעין טבעות דקה של עוגה. מניחים אחת על השניה ומדביקים עם גנאש. את העוגות הקטנות יותר שנשארו פורסים באמצע לקבלת 4 עוגות דקות יותר. מניחים אחת בתוך הטבעת ושמים מעליה רוטב שוקולד. מניחים במקרר להתייצבות קלה וממשיכים. מניחים שכבה נוספת של עוגה. מורחים מעט גנאש ושמים תותים. שמים עוד שכבת עוגה ושמים מעל את הקרם הוורוד. אוטמים עם גנאש ומכניסים למקפיא להתייצבות. לאחר מכן מורחים גנאש על כל העוגה ומקפיאים שוב.
7 מכינים את הציפוי: מחממים שוקולד לבן וחמאת קקאו, כל אחת בנפרד. מערבבים אותם בקנקן. מוסיפים את צבע המאכל ומערבבים עם בלנדר מוט. מרססים על העוגה.
8 מערבבים בסיר את המים, הסוכר והג'לטין עד שהסוכר והג'לטין נמסים. מניחים תות בתבנית חצי כדור ויוצקים עליו מתערובת הג'לטין. מכניסים למקפיא להתייצבות. מחלצים מהתבנית את הג'לטין עם התות ומניחים על העוגה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.