1 מכינים את בסיס העוגה: ממיסים את השוקולד והחמאה יחד.
2 שופכים לתוך השוקולד המומס את אבקת הנוגט יחד עם הקורנפלקס והפקאן ומערבבים היטב. משטחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור.
3 מכינים את המוס: ממיסים את שני סוגי השוקולד והחמאה. מוסיפים את החלמון ומערבבים.
4 מקציפים את החלבון והסוכר לקציפה יציבה, מאחדים בין התערובות בעדינות.
5 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה (כמו יוגורט). מקפלים אל המוס.
6 מכינים את שכבת הבצק הפריך: מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עד לקרם אחיד. מוסיפים את החלמון ומערבבים עד שאחיד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שאחיד.מוסיפים את המים עם הלימון והמלח ומערבבים.
8 משטחים את הבצק ברינג בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור 12-15 דקות עד שהבצק שחום.
9 מרכיבים את העוגה: מניחים ברינג בקוטר 24 ס"מ את בסיס השוקולד והקורנפלקס. ממלאים את הרינג בחצי מכמות המוס. מניחים את הבצק הפריך וממלאים בשאר המוס. מיישרים ומעבירים להקפאה ל-4 שעות לפחות.
10 מכינים גנאש: ממיסים יחד את שני סוגי השוקולד והשמנת המתוקה ומערבבים עם הגלוקוזה. מוזגים את הקרם על העוגה הקפואה עד שהיא מצופה לחלוטין ומחזירים לקירור עד שהיא מתייצבת.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.