1 מכינים עוגת וניל: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר לקצב יציב. מוסיפים שקדים, חלב, שמן, קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים את התערובת ל-2 רינגים בקוטר 18 ס"מ ואופים עד שהבצק יציב, כ-15-25 דקות.
3 מכינים את קרמו התות : משרים ג'לטין במים ל-10 דקות.
4 מחממים בסיר קטן את השמנת והמחית לסף רתיחה. במקביל מקציפים בקערת המיקסר את החלמונים והסוכר. מוסיפים בזרם דק את השמנת החמה תוך כדי ערבול. מעבירים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד לטמפרטורה של 82 מעלות.
5 מוסיפים לקרם את החמאה וטוחנים בבלנדר מוט. מחממים את הג'לטין והמים במיקרוגל ל-10 שניות עד שהג'לטין נמס. מוסיפים אותו לתערובת וטורפים היטב.
6 מכינים קולי תות: מערבבים מחית תות עם אבקת סוכר לקרם אחיד.
7 מכינים את קרם המסקרפונה: מערבלים שמנת, מסקרפונה, וניל וסוכר במיקסר. מוסיפים ג'לטין ומערבלים.
8 מכינים קונפי תות: מביאים לרתיחה את מחית התות עם הסוכר והפקטין. מבשלים עוד כדקה. מעבירים לרינג בקוטר 16 ס"מ ומקפיאים.
9 מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה את הסוכר, המים והוניל.
10 מרכיבים את העוגה: מנחים בתחתית הרינג את אחת העוגות שאפינו. מספיגים אותה בסירום. שופכים מעליו חצי מכמות קרם המסקרפונה. מניחים את קונפי התות הקפוא ומעליו את שאר קרם המסקרפונה, משאירים מעט ממנו לציפוי העוגה.
11 יוצרים חור במרכז הבצק השני ומניחים על העוגה. שופכים אל החור את הקרמו והקולי. מקשטים בפטל ותותים טריים מעל. מורחים בצידי העוגה את מעט קרם המסקרפונה שנשאר, מדביקים שבבי קוקוס ומקשטים במשולשי שוקולד לבן.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.