1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 ממיסים בסיר את החמאה, הסוכר החום והדבש.
3 בקערת המיקסר מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה ואבקת הג'ינג'ר לתערובת אחידה. יוצרים גומה גדולה במרכז.
4 לאחר שתערובת החמאה והסוכר נמסה לחלוטין שופכים אותה אל הגומה בקערת המיקסר ומערבבים לתערובת אחידה.
5 משטחים למלבן, מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור.
6 מרדדים את הבצק וחותכים ממנו צורות לפי השבלונות המודפסות (כולל ספיירים).
7 מקפיאים כל תבנית ומכניסים לתנור ל-6 דקות. מוציאים, מתקנים חיתוך לפי השבלונה ומכניסים לדקה אחרונה לתנור.
8 מניחים בצד להתקרר.
9 בינתיים מכינים את הקישוטים: בקערת המיקסר מערבבים היטב 160 גרם מים עם אבקת השוגר וייל. מקציפים למשך כ-6 דקות עד לקבלת מסה מבריקה ויציבה.
10 מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר 00 חלק ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
11 מזלפים את הקישוטים של כל חלק על נייר אפייה ומחכים שיתייבש כחצי שעה. מקלפים בזהירות ומדביקים על העוגייה.
12 מכינים רויאל אייסינג: מערבבים את החלבון ואבקת הסוכר (ומים) עד לקבלת תערובת סמיכה מאוד.
13 מדביקים את העוגיות אחת לשנייה בעזרת הרויאל אייסינג הסמיך.
מתכוני התכנית מובאים פה כפי שנמסרו על ידי המתמודדים