1 מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר את הקמח, השמרים, החלב, המלח, הסוכר, החמאה ואבקת החלב עד לקבלת בצק אחיד. ממשיכים ללוש במיקסר כ-10 דקות ומניחים בצד עד להכפלת הנפח.
2 מכינים את הירקות למלית: מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום והתרד ומקפיצים עוד 2-3 דקות. מוספים את האגוזים ומקפיצים עוד כדקה. מוציאים ומצננים.
3 בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם אגוז המוסקט.
4 מרדדים את הבצק שתפח לצורת ריבוע ויוצרים מהחמאה לקיפול צורה דומה לצורת הבצק. מניחים מעל הבצק ומקפלים את הבצק מעל החמאה לצורת מעטפה של 3 חלקים. מעבירים את הבצק למקרר לחצי שעה.
5 מרדדים את הבצק עם החמאה לצורת מלבן ומקפלים כמו מעטפה של 4 חלקים. מעבירים לחצי שעה למקרר.
6 מרדדים את הבצק המוכן לעלה בצק דק ומחלקים למנות לפי גודל המאפים שרוצים. כל חלק מרדדים לצורת ריבוע ומחלקים ל-3 רצועות שנשארות מחוברות בצד אחד.
7 על הרצועה האמצעית מניחים חלק ממלית הירקות. על שתי הרצועות האחרות מפזרים את מלית הגבינה. מפזרים מעל הכל את הפרמזן וקולעים לצורת צמה. מעבירים את הצמות לרינגים גבוהים וקטנים.
8 מחממים תנור ל-170 מעלות. מורחים על המאפים ביצה טרופה ואופים בתנור כ-20 דקות.
9 מגישים עם חלמון ביצת שלו נא מעל.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.