1מכינים את ג'לי הוויסקי: משרים את הג'לטין במים ומניחים בצד. ממיסים סוכר ומים, ומוסיפים דבש, וניל ומייפל. מוסיפים את הג'לטין. מסננים לתוך הוויסקי. מוזגים לכוס, ומניחים במקרר להתייצבות.
2 מכינים את פרלין קלואה: מקציפים את השמנת והקלואה יחד, ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר דק. מטמפררים שוקולד, ומכינים פרלינים שבתוכם השמנת המוקצפת עם הקלואה.
3 מכינים את הסבלה פקאן: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים הכל פרט לביצה, עד ליצירת פירורים דקים. מוסיפים מעט מהביצה, ומערבבים רק עד שנוצר בצק. מרדדים בין שתי ניירות אפיה, ומקפיאים חצי שעה. חותכים לרצועות דקות בקוטר של שפת הכוס ואופים כ12-15 דקות עד להשחמה. כשמתקרר: אפשר לזלף צורת שפם עם שוקולד מומס.
4 קוצצים את שוקולד הדולסה. מגרדים מעט מהטונקה לתוך השמנת הראשונה ומביאים לסף רתיחה. שופכים על השוקולד הקצוץ ומערבבים ליצירת גנאש אחיד.
5 מקררים במקרר עד שמגיע מתחת ל-8 מעלות, ומקציפים יחד עם השמנת המתוקה השניה (40 גרם), עד לקבלת לקצפת יציבה.
6 מביאים שמנת לסף רתיחה ושופכים על השוקולד הקצוץ. מקררים כשעתיים במקרר.
7 מרכיבים את הקינוח: מכניסים את הפרלין לתוך הויסקי, חצי בפנים חצי בחוץ. מזלפים על הוויסקי מסביב,, בצנתר חלק זילופים אחד לבן (קרם דולסה) אחד שחור (גנאש שוקולד), ומניחים מעל סבלה פקאן.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.