1 מכינים את תחתית הבצק: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 טוחנים מרציפן, סוכר וביצים ומקציפים יחד. מערבבים פנימה את החמאה והקמח. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ ואופים עד שהבצק מזהיב.
3 מכינים מחית שקדים וקראנץ': ממיסים את השוקולד הלבן. מערבבים עם מחית השקדים. מוסיפים סוכר ופייטה ומערבבים. מעבירים לרינג 18 ס"מ ומקררים.
4 מכינים קרמו משמש: מבשלים את המחית, החלב, הביצים והחמאה ל-82 מעלות. מורידים מהאש, מוסיפים ג'לטין ומערבבים. מעבירים לתבנית כיפה ומקפיאים.
5 מכינים קונפי משמש: מחממים מחית משמש. מוסיפים את הסוכר והפקטין וממשיכים לבשל עד שכל הסוכר נמס. מעבירים לרינג 18 ומקפיאים.
6 מכינים מוס משמש: מקציפים יחד שמנת וסוכר. מקפלים פנימה את מחית המשמש. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים.
7 מכינים את הגלייז: מבשלים מים, סוכר וגלוקוז ל-104 מעלות. מוסיפים ג'לטין ומערבבים. שופכים על השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים.
8 מרכיבים את העוגה: מניחים את הבצק ברינג בקוטר 20 ס"מ. מזלפים מעל מוס. מניחים את הקראנץ' ומזלפים עוד מוס. מניחים את הקונפי ומזלפים את שאר המוס. מקפיאים. שופכים את הגלייז על כיפת הקרמו ומניחים על העוגה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.