1 מניחים את הג'לטין בקערה קטנה, מוסיפים את המים ומניחים בצד לכ-15 דקות, עד שהג'לטין סופח את המים.
2 בסיר קטן מניחים שמנת, חלב, מקל וניל, חצי מכמות הסוכר ומביאים לרתיחה.
3 בקערה מניחים חלמונים ואת יתר כמות הסוכר וטורפים היטב.
4 מעבירים מעט מתערובת השמנת החמה לתוך החלמונים וטורפים היטב. ממשיכים לטרוף ברצף ומוסיפים באיטיות עוד מתערובת השמנת אל החלמונים, עד שהיא חמימה. מעבירים את כל תערובת החלמונים אל הסיר וממשיכים לטרוף.
5 מביאים את התערובת לטמפרטורה של 82 מעלות, תוך כדי טריפה, ומורידים מהאש. מוסיפים פנימה את הג'לטין עם המים, וטורפים. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומסננים את התערובת דרך מסננת דקה אל קערה לקבלת תערובת חלקה. מעבירים את התערובת לתבניות מיני ברולה ומקפיאים למשך שעתיים.
6 מכינים את גלידת הבננות: טוחנים במעבד מזון את הבננות הקפואות יחד עם התמרים. מוסיפים את החלב ואת מחית המנגו, מערבבים עד שהתערובת אחידה ומעבירים לכמה שעות למקפיא, עד שהתערובת מתקשה.
7 מכינים את קרם המנגו: בכלי קטן מערבבים יחד ג'לטין ומים ומשהים כ-10 דקות בטמפרטורת החדר, או עד שהג'לטין סופח את כל הנוזלים.
8 בסיר בינוני שמים ביצים, סוכר, מחית מנגו ומיץ לימון וטורפים היטב. מבשלים על להבה בינונית תוך כדי טריפה, עד שמתקבל קרם אחיד וסמיך.
9 מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את הג'לטין. טורפים היטב עד שהוא נמס בתערובת.
10 מצננים את התערובת מעט בטמפרטורת החדר ומוסיפים את החמאה. טורפים היטב עד שהיא נמסה ומתקבל קרם אחיד ומעט דליל. מעבירים אותו לקירור של כמה שעות, עד שהוא מתייצב מעט.
11 מגישים את המנה: משחררים לצלחת קרם ברולה אחת. מפזרים מעליו שכבה דקה של סוכר דמררה ושורפים בעזרת ברנר לקבלת קרמל. עובדים מהר כדי לא להמיס את הברולה. מניחים ליד כדור מהגלידה ואת קרם המנגו.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים.