1 מכינים פיננסייר שוקולד: מקציפים חלבונים, אבקת סוכר וטרמולין. מוסיפים אבקת פיסטוק, קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים. מוסיפים רום וחמאה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. מזלפים אותה לתבנית סיליקון חצי כדור ואופים ב-175 מעלות כ-10 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים.
2 מכינים גנאש פטל: מביאים מחית פטל לרתיחה, יוצקים על שוקולד לבן, מניחים למספר דקות ומערבבים בעזרת בלנדר עד לקבלת מסה אחידה. יוצקים מעל חמאת קקאו וממשיכים לערבב עד להטמעתה. מוסיפים ליקר ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק. מעבירים לכלי ומקררים במשך לילה או משטחים על תבנית ומניחים במקרר עד להתייצבות וקבלת גנאש נוח לזילוף. מעבירים לשק זילוף.
3 מכינים פניני פטל: מוסיפים טפיוקה למים רותחים ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא הופכת לשקופה עם נקודה לבנה במרכז. מסננים ומעבירים לסיר חדש. מוזגים מיץ פטל ומים קצת מעל גובה הטפיוקה ומבשלים על אש נמוכה כ- 5 דקות. מסננים, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים.
4 מרכיבים: נועצים מקל בתוך חצאי עיגולים של פיננסייר. מזלפים על הצד השטוח טיפת גנאש שוקולד ומדביקים דיסקית שוקולד לבן. מזלפים מעל תלולית גדולה יותר של הגנאש, מניחים פניני פטל ומקשטים בעלה נענע.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.