1 מכינים מוס שוקולד לבן: מביאים לרתיחה שמנת עם מקל וניל או מחית וניל. יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים תמצית מסטיק וגלטין מומס ומערבבים.
2 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומקפלים לתערובת המוס כשהיא מגיעה ל-35 מעלות. מחלקים את התערובת ל-2 וצובעים חלק אחד בצבע מאכל ג'ל ורוד. יוצקים את החלק הורוד לתבניות בצורת ארטיק ומקפיאים.
3 מכינים גלסאז בצבעים: בסיר קטן מחממים מים וסוכר וגלוקוזה עד רתיחה. מעבירים לקערה ומכניסים פנימה את השוקולד והחלב המרוכז ובוחשים היטב. ממיסים את הג'לטין ומערבבים אותו עם התערובת. מוסיפים צבע מאכל לבן וטוחנים בבלנדר מוט. מעבירים למד ליטר וצובעים בצבע מאכל כחול לקבלת צבע ים.
4 מכינים שטרויזל: מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון מעבדים את הקמח, הסוכר והחמאה לקבלת פירורים. מפזרים על תבנית תנור ואופים 20-30 דקות, נזהרים שלא יישרף.
5 מכינים ריסוס שוקולד: מחממים במיקרוגל חמאת קקאו עד להמסה מלאה. מוסיפים שוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. אם צריך, מחממים עוד קצת במיקרוגל.
6 מכינים מוס קוקוס: מערבבים מחית קוקוס עם מוס שוקולד לבן. יוצקים לתבנית בצורת ארטיק ומקפיאים.
7 מכינים ים ג'לי: במים הקרים ממיסים את הגלטין. במים הרותים ממיסים את הסוכר ומלח לימון ותמצית הטעם וצבע מאכל כחול. מוסיפים את הגלטין ושופכים לאן שרוצים על צלחת ההגשה. מעבירים למקרר.
8 מחברים את שני צבעי המוס לצורת ארטיק ומצפים או מרססים לציפוי. מניחים על הג'לי ים ומפזרים שטרויזל בתור חול
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.