1 מוס גבינה: מקציפים את כל החומרים עד לתערובת של מוס.
2 מוס פיסטוק: ממיסים שוקולד לבן ומחית פיסטוק על בן מארי (או במיקרוגל). מוסיפים חמאה ומערבבים. מסירים מהכיריים וטורפים פנימה ביצים בזו אחר זו. מצננים מעט (התערובת צריכה להישאר חמימה).
3 מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה. מערבבים 2 כפות גדושות קצפת לתוך תערובת השוקולד והפיסטוק (הקצפת תצנן את התערובת). מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד עד לקבלת מוס אחיד. מעבירים לשקית זילוף.
4 תחתית קדאיף: ממיסים חמאה ופותחים את שערות הקדאיף עם החמאה ואבקת הסוכר. אופים ב-180 מעלות עד להזהבה.
5 פיסטוקים מקורמלים: פורשים נייר אפייה על השיש. מחממים סוכר ומים במחבת על להבה בינונית-נמוכה עד שהסוכר נמס והופך לקרמל בצבע ענברי. מוסיפים פיסטוקים ומערבבים כך שיהיו מצופים בסירופ. מסירים מהכיריים ומשטחים על נייר האפייה. מפרידים בין הפיסטוקים בעזרת כף.
5 רוטב קרמל: מרתיחים סוכר ומים עד שהסוכר מתמוסס. נותנים לתערובת לרתוח (חשוב לא לערבב!) עד שהסוכר מקבל צבע ענברי, ומורידים מהאש. מערבבים עם השמנת המתוקה והחמאה ומוסיפים מלח.
6 הרכבת המנה: מסדרים בכוסות תחתית קדאיף, מוס גבינה, מוס פיסטוק וקישוט של פיסטוקים קלויים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמדדים.