1 מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה עם סוכר. מוסיפים את אבקת הסלק ופירות היער לקבלת צבע סגלגל. מוסיפים חלמונים ומערבלים לתערובת אחידה.
3 מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבלים רק עד שאחיד. מעבירים לשני רינגים בקוטר 22 ס"מ ואופים 20-30 דקות להזהבה. מצננים בטמפרטורת החדר.
4 מכינים קרמו פטל: מחממים בסיר קטן מחית פטל עם שמנת מתוקה. בקערה נפרדת טורפים את הסוכר, הקורנפלור והפקטין ומוסיפים באיטיות לסיר. טוחנים בבלנדר מוט ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד כדקה. מעבירים למד ליטר, מוסיפים חמאה וג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט. מעבירים לתבנית בצורת קאנלים ומקפיאים.
5 מכינים קרם מלבי: בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב ושמנת מתוקה. מוסיפים קורנפלור וסוכר, מערבבים היטב ומביאים שוב לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים גרידה ומי ורדים ומערבבים. מסירים מהאש ומקררים.
6 מקציפים שמנת מתוקה לקצפת ומקפלים לקרם המלבי. מקררים ומעבירים לשף זילוף.
7 מכינים קולי פטל: מחממים בסיר קטן את מחית הפטל ואת הסוכר. מוסיפים את הג'לטין וטוחנים בבלנדר מוט. מקררים ל-30 מעלות וממלאים את הפטל הטרי בתערובת.
8 מרכיבים את העוגה. על דסקית הבצק מסדרים את הקנאלים של הפטל, מזלפים מלבי ומסדרים פטל ממולא בקולי.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.