1 מכינים את ביסקוויט השקדים: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מערבבים במיקסר את אבקת השקדים, הביצים, הסוכר, החמאה והקורנפלור. יוצקים לרינג עגול ואופים כ-20 דקות.
3 מכינים את קרם השזיף: מבשלים בסיר קטן את מחית השזיף, השמנת, הביצים, הסוכר והחמאה עד ל-82 מעלות. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שהוא נמס. יוצקים לתבניות חצי עיגול ומקפיאים
4 מכינים קונפי שזיף: בסיר קטן מבשלים את מחית השזיף, הסוכר והפקטין עד לרתיחה.
5 מכינים מוס הל, וניל ודבש: מביאים לרתיחה חצי מכמות השמנת, עם הדבש והתבלינים. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שנמס. יוצקים את התערובת החמה על השוקולד הלבן בקערה גדולה ומערבבים לתערובת אחידה.
6 את שאר השמנת מקציפים לקצף רך ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד הלבן. מעבירים לתבניות חצי עיגול ומקפיאים
7 לציפוי השוקולד הלבן: ממיסים יחד את השוקולד, חמאת הקקאו והשקדים הגרוסים. כשהתערובת מתקררת ל-35 מעלות יוצרים צורות לקישוט
8 מרכיבים את הקינוח: מחברים בין שני חצאי העיגול, אחד של קרם שזיף ואחד של מוס הל, עם הקונפי שידביק אותם. מפזרים קוקוס לקישוט ומקשטים עם השוקולד הלבן.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.