1 מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק אחיד. מניחים בצד ומתפיחים כ-40 דקות.
2 מכינים רוטב פולנטה: מביאים לרתיחה חלב עם מלח ופלפל. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים כ-20 דקות. מוסיפים חמאה ופרמז'ן, מערבבים להמסה וטועמים. מתקנים טעמים אם צריך ומסננים לקבלת מחית אחידה.
3 מכינים רוטב פסטו: טוחנים את כל חומרי הפסטו בבלנדר. טועמים ומתקנים טעמים אם צריך.
4 מכינים קרם שום שמנת: מביאים לרתיחה את כל חומרי הקרם בסיר קטן ומבשלים עד להתרככות השום. מסננים ומועכים את השום חזרה פנימה.
5 מכינים את התוספות: פורסים את העגבניות. מטגנים את פטריות עם מעט שמן עד שהן רכות מעט.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות.
6 מרדדים את הבצק למרובע ואופים בתנור כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים מעל הבצק את הפולנטה, הפסטו וקרם השום. מפזרים תוספות ואופים כ-10 דקות נוספות.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.