1 מכינים את בסיס הרולדה: מפרידים את הביצים. את החלבון מקציפים עם הסוכר לקבלת מרנג יציב. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם החמאה המומסת וגרידות הפרי. מאחדים את המסות ומקפלים לתוכן את הקמח ואבקת השקדים. מחלקים לקערות ולצבוע בצבעי מאכל לפי הדוגמא שרוצים.
2 מחממים תנור ל-160 מעלות. את התערובות המוכנות והצבועות מזלפים בצורת כתמים בגוונים שונים על תבנית אפייה ואופים כ-12 דקות.
3 מכינים ג'לי פירות הדר: מערבבים את המים והג'לטין וממתינים כמה דקות עד שכל המים נספגים. מביאים לרתיחה את מחיות הפרי עם הסוכר האינוורטי. בנפרד מערבבים קורנפלור עם סוכר ומוסיפים לתערובת המחיות החמה. מבשלים עד לרתיחה קלה ומוסיפים פנימה את מסת הג'לטין. מצננים היטב את התערובת.
4 מכינים קרם דיפלומט וניל עם שוקולד לבן: מערבבים חלמונים עם הסוכר, הקורנפלור והקמח. בסיר נפרד מביאים לרתיחה חלב עם מקל וניל. תוך ערבוב מתמיד מוסיפים את החלב החם לתערובת הביצים בזרם דק להשוואת טמפרטורות.
5 מבשלים את הקרם עד להסמכה. כשהקרם מוכן מכניסים לתוכו חמאה ומערבבים. לאחר הטמעת החמאה מסננים את הקרם ומוסיפים אליו את השוקולד הלבן. מערבבים היטב.
6 מקררים את הקרם לגמרי מספר שעות במקרר. כשהוא קר, מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומקפלים לתוך הקרם.
7 מכינים שנטילי וניל: מקציפים את כל מרכיבי השנטילי לקצפת יציבה.
8 הרכבה: על הרולדה מורחים את הג'לי ומזלפים פסים של השנטילי והדיפלומט. מגלגלים את הרולדה ומייצבים אותה במקרר או במקפיא. לאחר הייצוב מעבירים את הרולדה למגש, מזלפים עליה את שאריות הקרמים ומקשטים בשוקולד לבן.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.