1 קומפוט מנגו: מחממים בסיר מחית מנגו, סוכר וצ'ילי, מכבים את האש ומוסיפים את קוביות המנגו. מצננים.
2 מוס קוקוס: מקציפים סוכר וחלבון למרנג. מחממים מחית קוקוס, ומעבירים מעט ממנה למרנג לצורך השוואת טמפרטורות. מקפלים את כל המרנג למחית. מוסיפים ג'לטין מומס. מקציפים את השמנת ומקפלים לתערובת.
3 פסיפלורה מוקצפת: מרתיחים את המחית עם הסוכר והמים, מוסיפים את הג'לטין ומקררים. לפני ההגשה מקציפים במיקסר.
4 קרמבל בצק פריך: מעבדים במעבד מזון קמח, אבקת סוכר ומלח. מוסיפים חמאה ולבסוף את החלמונים. אופים ב-170 מעלות כ-10 דקות עד שמזהיב, ושוברים לשברי עוגיות.
5 מסדרים בכוס נמוכה (של וויסקי) קוביות מנגו, מעליהן מוס קוקוס ומעל קציפת פסיפלורה ושברי עוגיות. מקשטים בצ'ילי.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.