1 מכינים את ספוג השוקולד: מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים במיקרו חמאה, רבע כוס סוכר ושוקולד. במקביל מקציפים ביצים עם רבע כוס סוכר. מקפלים את השוקולד לקציפת הביצים. מקפלים פנימה את השמן, השקדים והקמח. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ ואופים 20 דקות.
3 מכינים מוס שוקולד לבן: מערבבים גלטין ומים קרים ומניחים בצד. בקערה טורפים ביצים וסוכר.
4 מביאים לסף רתיחה את 140 מ"ל השמנת ותמצית הוניל, עושים השוואת טמפרטורות עם תערובת הביצים ומבשלים עד 82 מעלות. מסירים מהאש ומוסיפים ג'לטין. שופכים את התערובת על השוקולד וטוחנים בבלנדר מוט, מוסיפים ברנדי וטוחנים.
6 מקציפים את 200 מ"ל השמנת המתוקה לקצפת במרקם מוס ומקפלים לתערובת.
7 מכינים דקואז שקדים: מקציפים חלבונים וסוכר. מקפלים פנימה שבבי שקדים ואבקת סוכר. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ ואופים כ-12 דקות, מצננים.
8 מכינים קרמו בריולט: מחממים מחית בריולט. מערבבים פקטין ,קורנפלור וסוכר ומוסיפים למחית. מביאים לרתיחה. מסירים מהאש, וכשהתקרר ל-40 מעלות מוסיפים חמאה וטוחנים למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט. מעבירים לרינג גליל ולהקפאה.
9 מכינים את הגלייז: מערבבים ג'לטין ומים קרים ומניחים בצד. מביאים שמנת לסף רתיחה, מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הג'לטין. שופכים על השוקולד וטוחנים עם בלנדר מוט, מוסיפים שמן ומים וצבע וטוחנים למרקם חלק.
10 מכינים את הקישוט: מטמפררים את השוקולד המריר ויוצרים ממנו דסקיות.
11 מרכיבים את העוגה: מניחים ברינג את הדקואז. מעליו מזלפים חלק מהמוס. שמים את הספוג ומזלפים עוד מוס. מוסיפים את הקרמו ומוסיפים את שאר המוס. מיישרים ומעבירים להקפאה. שופכים את הגלייז על העוגה הקפואה ומקשטים בשוקולד.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.