1 מכינים את קונפי התפוח: מערבבים סוכר עם פקטין.
2 מחממים את מחית התפוח ל-40 מעלות. מוסיפים את הסוכר והפקטין ומביאים לרתיחה. מבשלים כדקה אחת. יוצקים לתבנית חצאי כדור קטנים ומקררים.
3 מכינים את קרם השקדים: מחממים תנור ל-170 מעלות.
4 מערבבים במיקסר חמאה רכה, אבקת סוכר, קורנפלור ושקדים לקרם אחיד. מוסיפים את הביצים ב-3 סבבים ומערבבים לקרם אחיד.
5 משטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים 16 דקות.
6 מכינים את מוס התפוח: משרים ג'לטין במים כ-10 דקות. מחממים את הג׳לטין והמים במיקרו כ-20 שניות. מערבבים יחד עם מחית התפוח הירוק.
7 מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה ומקפלים למחית התפוח.
8 ממלאים תבנית חצאי כדור בגודל של תפוח מוס תפוח. בחצי מהם משקיעים חצי כדור קונפי תפוח ובחצי השני קרם שקדים אפוי. מקפיאים לשעתיים לפחות.
9 מחברים שני חצאי עיגול שונים ומגלפים לצורת תפוח.
10 מכינים את הציפוי: ממיסים חמאת קקאו ושוקולד לבן. מוסיפים צבע ירוק וטוחנים בבלנד מוט לקרם אחיד. שופכים על התפוחים לציפוי מלא.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.