1 מכינים גרנולה: מערבבים את כל החומרים, משטחים לעובי 2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מהדקים ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות. מיד חותכים למלבנים בגודל תבניות הגלידה.
2 מכינים גלידת יוגורט: מכינים שתי קעריות עם 4 גרם ג'לטין בכל אחת. יוצקים 20 גרם מים בכל אחת מהקעריות ומשאירים בצד עד שהג'לטין סופח את הנוזלים. מקציפים גבינת שמנת, יוגורט, חלמונים, סוכר ופודינג עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. ממיסים את הג'לטין (1) במיקרוגל, מוסיפים לתערובת היוגורט וממשיכים להקציף. מעבירים לשק זילוף. ממיסים את הג'לטין (2) במיקרוגל, מוסיפים למחית מנגו ומערבבים. מעבירים לשק זילוף.
3 מרכיבים: מצפים תבניות ארטיק בשכבה דקה של שוקולד מומס ומשאירים בצד ל-5 דקות. יוצקים את תערובת היוגורט לשליש גובה התבנית ומעבירים להקפאה של 10 דקות. יוצקים את מחית המנגו לשליש גובה התבנית ומעבירים להקפאה של 10 דקות. שוב יוצקים את תערובת היוגורט לשליש גובה התבנית ומעבירים להקפאה של 10 דקות. מורחים מעל שכבה דקה של שוקולד מומס לסגירת הארטיקים ומעבירים להקפאה של 10 דקות. מחלצים את הארטיקים, מחממים טיפה את אחד הקצוות בעזרת מצית ונועצים מקלות. מורחים שכבה דקה של שוקולד מומס על אחד הצדדים של כל ארטיק ומדביקים את מלבן הגרנולה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.