1 מכינים רולדת קפה: מקציפים ביצים, סוכר, מלח וקפה נמס במהירות גבוהה במשך כ-5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה. משטחים על תבנית ואופים ב-170 מעלות כ-7 דקות עד שהרולדה קפיצית למגע. מניחים מעל מלבן אפוי מגבת מטבח נקייה, מגלגלים לרולדה ומקררים לחלוטין.
2 מכינים גנאש אייריש קרים: בקלחת מביאים שמנת על סף רתיחה. מוסיפים שוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק. מוסיפים אייריש קרים ומערבבים שוב. מצננים. פותחים את הרולדה, מורחים שכבה נדיבה של הגנאש, מגלגלים ומקפיאים במשך שעה לפחות.
3 מרכיבים: מוציאים את הרולדה, חותכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ. נועצים מקל בתוך כל פרוסה. טובלים בתערובת הטיגון ומכניסים עם המקל לשמן שחומם ל-180 מעלות. מוציאים על נייר סופג ומפזרים אבקת סוכר.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.