1 מכינים סורבה ליצ'י ופטל: מביאים לרתיחה את הסוכר והמים ומבשלים כמה דקות. מוסיפים מיץ לימון ומורידים מהאש.
2 בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המחיות יחד עם הסירופ. מעבירים למכונת גלידה עד לקבלת סורבה ומעבירים להקפאה עד השימוש.
3 מכינים פיננסייר: מחממים תנור ל-175 מעלות.
4 ממיסים את החמאה, ומערבבים יחד בכלי אחר את החלבונים, אבקת סוכר המנופה והסוכר אינברטי.
5 מוסיפים את אבקת השקדים, הקמח, הרום ומחית הפיסטוק ומערבבים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
6 מערבבים עד שהמסה מאוחדת ומניחים ללילה במקרר.
7 מעבירים את המסה לתבנית פיננסייר, שמים פטל טרי בכל אחד מהם ואופים עד הזהבה קלה, כ-10 דקות.
8 מכינים אגוזים מקורמלים: במחבת מבשלים מים וסוכר עד ל-118 מעלות. מסירים מהאש, מוסיפים את תערובת האגוזים ויוצרים חול על ידי ערבוב.
9 . מחזירים ללהבה בינונית וממשיכים לקרמל. מוסיפים חמאת קקאו ומעבירים לסיליקון לקירור. קוצצים גס.
10 מכינים קולי פטל: בסיר קטן מערבבים את הסוכר ומחית הפטל עד לרתיחה. טוחנים בבלנדר ומגישים חם לצד הקינוח.
11 מכינים את הליצ'י המעושן: שמים בווק מרופד בנייר כסף את הטימין, הלמון גראס, הרוזמרין, התה, הקליפות, הסוכר והפלפל השחור ומעלים באש. מניחים מעל סטימר עם הליצ'י במשך 20-30 דקות.
12 מכינים קארד לימון: מביאים לרתיחה מיץ לימון עם הלמון גראס חתוך לטבעות. מבשלים כמה דקות ומסננים לקבלת מיץ נקי.
13 מביאים לרתיחה את מיץ הלימון עם 40 גרם הסוכר והחמאה תוך כדי ערבוב.
14 בקערה נפרדת טורפים את הביצים ו-60 גרם הסוכר. מאחדים בין התערובות תוך כדי השוואת טמפרטורות ומחזירים לסיר. מבשלים תוך כדי טריפה עד לרתיחה.
15 שופכים את התערובת על השוקולד הלבן וגרידת הלימון. טוחנים במוט בלנדר ומצננים בתבנית שטוחה.
16 מגישים את הקינוח: מסדרים את כל האלמנטים בצלחת ומגישים עם קולי הפטל החם.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.