1 מכניסים לתנור כלי אפייה אישיים עם מכסה העמידים בחום גבוה, ומחממים את התנור יחד עם הכלים שבתוכו ל-230 מעלות.
2 בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מערבבים שמרים, סוכר ומים, מניחים לתסיסה למספר דקות. מוסיפים 3 כוסות מכמות הקמח, מלח וחומץ בלסמי, ולשים 8 דקות. מחליפים לוו לישה, ומוסיפים את יתרת הקמח בהדרגה, לשים לבצק אלסטי ויחסית נוזלי.
3 מעבירים את הבצק לקערה משומנת המתאימה למיקרוגל, מכסים במגבת לחה ומעליה מגבת יבשה. מכניסים למיקרוגל ומפעילים 25 שניות על עוצמה מקסימלית. משאירים את הקערה במיקרוגל 5 דקות נוספות מבלי לפתוח את הדלת. מפעילים את המיקרוגל 25 שניות נוספות בעוצמה גבוהה, ומוציאים את הקערה. מניחים לבצק לנוח כשהוא עדיין מכוסה במשך רבע שעה.
4 מוציאים את כלי האפייה האישיים בזהירות מהתנור, ומברישים היטב בשמן קנולה. ממלאים כל כלי אפיה בבצק, כך שמגיע עד לחצי מגובה הכלי. חותכים בכל לחמניה 2 חתכים בעזרת סכין קטנה משוננת, סוגרים את מכסי הכלים, ומכניסים לתנור ל-17 דקות. מסירים את המכסים, ואופים 6-7 דקות נוספות, עד לקבלת קרום שחום ויפה. מוציאים מהתנור, מחלצים את הלחמניות מהכלים ומצננים על רשת.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.