1 מכינים את העוגה: מחממים תנור ל 175 מעלות ומשמנית תבניות או רינגים עגולים, 2 בקוטר 20 ס"מ ו-2 בקוטר 22 ס"מ.
2 מקציפים חלבונים ומלח במיקסר במהירות גבוהה. כשמתחיל להווצר קצף לבנבן מוסיפים סוכר בהדרגה.
3 בקערית קטנה טורפים חלמונים, גרידת לימון, מיץ לימון ו-וניל לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת החלמונים בזרם דק, תוך כדי ערבול איטי. ממשיכים עד שאחיד.
4 מנפים קמח ואבקת אפייה פנימה ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5 יוצקים את הבלילה לתוך התבניות, מיישרים את החלק העליון ואופים במשך 25-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים לחלוטין.
6 מכינים את סירופ הסוכר: מחממים בסיר קטן את המים, הסוכר וגרידת התפוז עד שכל הסוכר נמס והסירופ מסמיך מעט.
7 מכינים את הנשיקות: מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת מרנג יציב. מוסיפים צבעי מאכל שרוצים, מזלפים נשיקות על נייר אפייה ואופים כשעה ורבע ב-100 מעלות.
8 מכינים את הקרם: מקציפים יחד גלידן ומחית תות לקרם אחיד.
9 מכינים את הגנאש: ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה לקבלת קרם אחיד.
10 מכינים את הקצפת לציפוי. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מחלקים לקערות וצובעים כל קערה בצבע אחר, לפי הצבעים שרוצים.
11 מרכיבים את העוגה. מניחים על קרטון או צלחת שכבת עוגה אחת בקוטר 22 ס"מ, מספיגים אותה במעט סירופ ומורחים קרם תות. ממשיכים ככה עם כל שאר השכבות (קודם הגדולות ואחרי זה הקטנות. מצפים את העוגה בקצפת הצבעונית ומיישרים. מקשטים מעל עם הנשיקות ומניחים קרן מבצק סוכר. מזלפים את הגנאש בין שני הגדלים ונותנים לו למזוג קצת בצדדים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.