1 מכינים בראוניז שוקולד מריר: מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 ממיסים חמאה ושוקולד. מקציפים את הביצים, הסוכר והמלח ומאחדים עם תערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הקמח. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ ואופים כ-25 דקות.
3 מכינים קומפוט דובדבנים: בסיר קטן מרתיחים את מחית הפרי, הוניל, מיץ הלימון והסוכר. מוסיפים קורנפלור מהול במים ומבשלים עד להסמכה. אל המסה החמה מוסיפים מסת ג'לטין, מערבבים היטב ומוסיפים את חתיכות הפרי הטרי. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ עטוף בניילון נצמד ומקפיאים.
4 מכינים מוס שוקולד מריר: מערבבים את הג'לטין והמים. בסיר קטן מביאים את החלב לסף רתיחה. בו זמנית מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר. כשהחלב רותח מוסיפים אותו בזרם דק למיקסר תוך כדי עירבול. מעבירים את כל התערובת חזרה לסיר ומבשלים תוך כדי טריפה עד שהתערובת מסמיכה. מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים היטב. שופכים מעל השוקולד המריר ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
5 מקציפים את השמנת המתוקה למרקם של יוגורט ומקפלים למסת השוקולד.
6 מכינים דקוואז אגוזי לוז וקקאו: מקציפים חלבונים עם אבקת סוכר לקציפה יציבה ומבריקה, מקפלים פנימה אבקת קקאו, קמח ואוגוזי לוז. מעבירים לרינג בקוטר 18 ואופים כרבע שעה.
7 מכינים גלסאז' קקאו ודובדבני אמרנה: מערבבים את 70 מ"ל המים והג'לטין בקערה קטנה. בסיר קטן מחממים את 100 מ"ל המים, השמנת ומי הדובדבנים עם הסוכר. מנפים פנימה אבקת קקאו ומכבים את האש. ממיסים פנימה את מסת הג'לטין ומקררים לכ-40 מעלות.
8 מכינים קישוטי שוקולד: מטפררים שוקולד לבן צבוע בצבע מאכל סגול לשוקולד. מטמפררים שוקולד מריר. יוצרים גדר שוקולד סגול מסביב לעוגה ומכינים עיגולים במגוון גדלים משני סוגי השוקולד. את השוקולד מרדדים בין שני דפי גיטרה וקורצים עיגולים.
9 מרכיבים את העוגה: מניחים את תחתי הבראוניז ומעליה מוס שוקולד מריר, מעל את הדקוואז ועוד שכבת מוס אשר מעליה מניחים את קומפוט הדובדבן ומצפים בשארית המוס. מקפיאים את העוגה היטב ומצפים אותה בגלסאז' הקקאו אמרנה. מקשטים בגדר שוקולד סגולה ועיגולי שוקולד בצבעים שונים. מניחים דובדבן אמרנה עם גבעול בקצה העוגה ומגישים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.