1 לסופגניות: בקערת מערבל חשמלי עם וו הלישה מניחים את הקמח ויוצרים במרכזו גומה. מוסיפים שמרים וסוכר. מערבבים יחד חלב ומים, ויוצקים לקערה מחצית מתערובת הנוזלים, מניחים לשבת כ-10 דקות עד לבעבוע. מוסיפים את שאר החומרים פרט לחמאה, ולשים 5-6 דקות. מוסיפים חמאה ולשים 2-3 דקות לבצק חלק, רך ואלסטי. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומניחים לנוח לרבע שעה. מוציאים מעט את האוויר, מכסים ומתפיחים במשך שעה וחצי או עד להכפלת הנפח.
2 לגנאש שוקולד דבש: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה.בסיר נפרד מחממים דבש עד שמגיע ל-120 מעלות. מוסיפים מים מיד ומערבבים כדי לעצור את הבישול. יוצקים פנימה את השמנת החמה ומערבבים לתערובת חלקה. ממיסים מעט את השוקולד במיקרוגל, יוצקים מעל את השמנת החמה בהדרגה ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים לקירור עד להתייצבות מלאה, ומגלגלים את הגנאש לכדורים.
3 מחלקים את הבצק לכדורים של 40 גרם. פותחים כל כדור לעלה דק, ממלאים בכדור גנאש,צובטים את שולי הבצק מעל, ומגלגלים לכדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים כ-40 דקות או עד להכפלת הנפח.
4 מחממים שמן טיגון בסיר רחב, ומטגנים את הסופגניות ב-180 מעלות 1-2 דקות מכל צד להשחמה יפה. מצננים.5. שנטילי שוקולד חלב: במיקרוגל או על בן מארי ממיסים את השוקולד, מצננים מעט עד שהשוקולד כמעט לא חם למגע אך עדיין נוזלי. מקציפים שמנת מתוקה במערבל חשמלי לקצפת יציבה. מוסיפים את השוקולד המומס ומקפלים במהירות לקרם חלק. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן, ומזלפים קרם על כל סופגניה. מפזרים מעט ברס ומעטרים בעלה זהב.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים