1 מכינים את הבצק הפריך: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, החמאה, המלח והסוכר לבצק אחיד. כשנוצר בצק מוסיפים את המים ולשים רק עד שהם מתאחדים עם הבצק.
3 מרדדים את הבצק לעלה דק מאוד ומרפדים איתו תחתיות של תבניות מיני קיש. אופים כ-10 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט, ומוציאים מהתנור.
4 מכינים את המלית: פורסים את הפטריות לפרוסות דקות. מחממים במחבת את השמן והחמאה עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהן משחימות וכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים מעט מלח ומערבבים.
5 מכינים את הרויאל: מערבבים בקערה את החלב, השמנת הביצים, מחית הכמהין, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. טוחנים במעבד מזון למחית חלקה.
6 שופכים את הרויאל לתוך התחתיות האפויות ומניחים פטריות מעל. אופים עוד כ-10-15 דקות עד שהקישים מוכנים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.