1 מכינים את הספוג לרולדה: מחממים תנור ל-170 מעלות. מקציפים סוכר וחלבון לקצב יציב. מוסיפים חלמונים ומקציפים לאט. מוסיפים את הקמח, הקורנפלור וגרידת בליים ומקפלים ידנית. משטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור ומעבירים לנייר אפייה נקי.
2 מכינים קרם מסקרפונה שומשום שחור: קולים במחבת את השומשום למשך 5 דקות. טוחנים אותו במטחנת תבלינים.
3 ממיסים חמאת קקאו ושוקולד, ומערבבים כף אבקת שומשום שנטחן. בודקים את הטעם ואם צריך מוסיפים עוד שומשום.
4 מערבבים את תערובת השוקולד והמסקרפונה בקערה. מקציפים שמנת וסוכר לקצב יציב ומקפלים את 2 המסות יחד. מעבירים לשק זילוף.
5 מכינים קרם מסקרפונה-ליים-למון גראס: חותכים את גבעולי הלמון גראס ומרסקים אותם עד שמתקבלת ארומה חזקה. מעבירים לסיר עם השמנת ומחממים למשך מספר דקות. מסירים מהאש, מכסים את הסיר ומניחים בצד למשך 20 דקות.
6 ממיסים חמאת קקאו ושוקולד ומערבבים עם המסקרפונה והליים. מסננים את השמנת שבסיר, מקררים אותה ומקציפים עם הסוכר. מקפלים את 2 המסות יחד ומעבירים לשק זילוף.
7 מכינים גלייז (לא חובה): מביאים את כל חומרי הגלייז חוץ מהג'לטין לרתיחה, מסירים מהאש וטוחנים עם הג'לטין.
8 מרכיבים את העוגה: ברינג קטן מניחים בצק רולדה צמוד לשוליים. ממלאים בקרם מסקפונה-שומשום שחור ומקפיאים. לאחר ההקפאה יוצרים חור במרכז הקרם בעזרת חותכן עגול. מניחים בצק רולדה בחור, וממלאים בקרם מסקרפונה-ליים למון גראס, מעבירים להקפאה. לאחר ההקפאה, מחלצים, מורחים גלייז על הבצק בצד החיצוני ומגלגלים בשבבי קוקוס לקישוט.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.