1 מכינים את העוגה: מניילנים שש תבניות רינג בקוטר 20 ס"מ. מרפדים בנייר אפייה גבוה.
2 מחממים תנור ל-165 מעלות.
3 לוקחים 4 קערות ובכל אחת מערבבים 225 גרם שוקולד מריר, 150 גרם סוכר, 4 כפות קקאו ו-515 גרם מים. מחממים בבן מארי להמסה מלאה.
4 מקציפים 5 חלבונים ב-4 קערות מיקסר (20 חלבונים בסך הכל) עד לקבלת קצף תפוח.
5 מוסיפים לכל קערה 150 גרם סוכר ומקציפים עוד דקה.
6 מוסיפים לכל קערה 5 חלמונים ומקציפים.
7 מוסיפים לכל קערה, תוך כדי ערבוב, 315 גרם שמן קנולה, 15 גרם אבקת אפייה, משחת וניל, 4 כפות שוקולית וכף וחצי פודינג שוקולד.
8 מוסיפים לקערות המיקסר את מסת השוקולד המומס, ואז 560 גרם קמח. מערבבים.
9 מחלקים את התערובת לששת הרינגים (עם נייר האפייה מסביב) ואופים כשעה, עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים-יבשים.
10 משחררים את הרינגים, מכניסים את העוגות למקפיא ל-10 דקות ומעבירים לשוק פריז ל-10 דקות.
11 מיישרים את העוגות.
12 מכינים את הגנאש: ממיסים יחד את השוקולד והשמנת המתוקה ומקררים במקפיא.
13 מכינים חמאת בוטנים: קולים את הבוטנים על מחבת, מעבירים למעבד מזון עם המלח והדבש ומעבדים כדקה. מנקים את דופנות הקערה וממשיכים לעבד תוך טפטוף אטי של השמן. מערבבים ומצננים. מקציפים לקצף אוורירי ומעבירים לקערה.
14 מכינים קרם חמאת בוטנים: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד אבקת סוכר, חמאת בוטנים, חמאה ווניל לתערובת אחידה. מוסיפים את השמנת ומערבלים עד שהיא נטמעת לחלוטין ומתקבל קרם רך.
15 מרכיבים את העוגה: מיישרים שלוש עוגות. מצפים היקף של עוגה אחת בחמאת בוטנים. מניחים עליה עוגה נוספת וחופרים בור.
16 ממלאים את הבור בסוכריות עד הסוף, מורחים בהיקף קרם חמאת בוטנים ומכסים עם העוגה האחרונה כאשר התחתית שלה כלפי מעלה.
17 שופכים על העוגה גנאש ומניחים על משטח ההגשה.
18 מצפים בבצק סוכר צבוע בטורקיז.
19 בעזרת מכונת פסטה מרדדים בצק סוכר לבן וגוזרים סרט עטיפה בעזרת "חותך סרטים". מניחים על העוגה בצורת פלוס.
20 בעזרת חותך הסרטים מכינים גם פפיון וסגירה לתחתית העוגה.
21 בוחרים צד יפה של העוגה ומתכננים איפה לשים את המשולש.
22 גוזרים קרטון זהב קטן בטיפה מגודל המשולש. תוקעים שיפודים במקום המתוכנן ובעזרת קאטר מכניסים אותם פנימה. מניחים מעליהם את קרטון הזהב.
23 המשולש: מיישרים את העוגות העגולות, מורחים את קרם חמאת הבוטנים ביניהן וחותכים למשולש שווה שוקיים.
24 שופכים על העוגה גנאש מריר, ומצפים בבצק סוכר ורוד בייבי.
25 מרימים את העוגה ומניחים על קרטון הזהב שנמצא על המתנה.
26 בעזרת חותך סרטים יוצרים פס לבן (קצפת) וסגירה ורודה פוקסיה. דואגים שהחיבורים יהיו מאחורה.
27 מסמנים את גודל המשולש על גבי בצק סוכר חום וחותכים מסביב בצורה נוזלת. מדביקים לעוגת המשולש.
28 מכינים זילופי קצפת מבצק לבן ותוקעים דובדבן מבצק אדום. מדביקים על העוגה.
29 בעזרת אקדח בצק סוכר מכינים סרטים בצבעים ורוד, ירוק זוהר וצהוב וחותכים עם טורנה לקונפטי זעיר. מפזרים על העוגה.
30 מגלגלים יחד מבצק סוכר אדום ולבן נחשים עד שנוצר נר ספירלה. מעמידים בעזרת שיפוד עץ. מחברים פתיל מנר. בעזרת בצק סוכר מכינים "טיפות שעווה" על הנר.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.