1 מכינים את הבצק: שמים את קמח הטף, השקדים, הקמח, המלח והפלפל השחור במעבד מזון ומפעילים כמה פולסים כדי לאוורר את התערובת. מוסיפים את החמאה ומפעילים בפולסים קצרים עד שהתערובת נהיית פירורית, מוסיפים את המים וממשיכים להפעיל את מעבד המזון עד שהבצק מתגבש.
2 מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים אותו לצורה של דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-40 דקות.
3 מחממים תנור ל-170 מעלות. מרדדים את הבצק למלבן דק ואופים אותו כ-12 דקות עד שהוא שחום.
4 מכינים קרם יוגורט ודבש: משרים את הג'לטין עם המים ומניחים בצד. מניחים את כל החומרים בקערת מיקסר פרט לשמנת המתוקה ומערבבים. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל לכמה שניות ומוסיפים לתערובת היוגורט.
5 בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אותה לתערובת. מכניסים לשק זילוף ומעבירים למקרר עד לשימוש.
6 מכינים מוס קפה על בסיס זביון: בסיר מניחים את הסוכר והמים ומרתיחים עד שנוצר סירופ, קולים את הקפה ולאחר מכן שוברים את הפולים ומשרים אותם בסירופ לכמה דקות. מסננים ומקררים.
7 מערבבים עם החלמונים בקערה ומעבירים לבן מארי. מתחילים לערבב את המסה עם מטרפה ידנית עד שהיא מגיעה ל-62 מעלות. מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים לקצפת תפוחה. ממיסים את הג'לטין עם מחית הקפה ומוסיפים לתערובת. מקציפים את השמנת לקצף רך אך יציב ומקפלים למסת החלמונים. מעבירים לתבנית מלבנית ומקפיאים
8 מכינים טוויל קרמל טחינה: במחבת שטוחה ממיסים את הסוכר ויוצרים קרמל. מוסיפים את הקמח ומערבבים חצי דקה. מוסיפים את הטחינה ומערבבים עוד מעט. שופכים את התערובת על משטח סיליקון משטחים ומניחים בצד להתמצקות.
9 מרכיבים את העוגה: מעל הבצק האפוי מניחים את מלבן מוס הקפה. מזלפים מעל את קרם היוגורט ומקשטים בטוויל.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.