1 מכינים עוגת טורט שוקולד: מקציפים ביצים עם קורט מלח וסוכר. מוסיפים בהדרגה שמן. מערבבים שוקולית עם קמח תופח ומקפלים בשלוש פעמים למסה התפוחה. משמנים רינג בקוטר 26 ס"מ (גובה 10) ומרפדים בנייר אפייה גם בדפנות. שופכים את התערובת ואופים ב-160 מעלות שעה ו-20 דקות.
2 מכינים קרם קפה: מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל, אבקת סוכר ונס קפה לקרם יציב. חוצים את הטורט לשני חלקים שווים ומורחים את הקרם.
3 מכינים טורט וניל: מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר ומניחים בצד. מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר ומוסיפים בהדרגה כוס שמן וכוס מיץ תפוזים. מקפלים קמח בהדרגה, ומקפלים את החלבונים לתערובת. מרפדים בנייר אפייה (גם בדפנות) רינג 20 ס"מ גובה 10, שופכים את התערובת ואופים שעה ב-170 מעלות.
4 מכינים קרם מסקרפונה דובדבן: מקציפים גבינת מסקרפונה עם שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקרם יציב.
5 חוצים הטורט באמצע. מזלפים את סירופ הדובדבנים, מורחים קרם מסקרפונה, מפזרים דובדבני אמרנה וסוגרים.
6 מכינים טורט תפוזים: מקציפים ביצים עם סוכר. מוסיפים בהדרגה שמן ומיץ תפוזים ומוסיפים גרידת תפוז. מקפלים פנימה קוקוס, קמח תופח ואינסטנט פודינג.
7 משמנים רינג 16 ס"מ גובה 10 ומרפדים בנייר אפייה, שופכים את התערובת ואופים 50 דקות ב-170 מעלות.
8 חוצים את טורט התפוז לשניים, מורחים קונפיטורת תפוז וסוגרים.
9 מכינים בצק שוקולד מריר: ממיסים את השוקולד בבן מארי, ומוסיפים מרשמלו, שמנת מתוקה וחמאה. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים אבקת סוכר ומעבדים עד שנוצר בצק. מקררים עד לשימוש. באותו אופן מכינים בצק שוקולד חלב ובצק שוקולד לבן.
10 כשהטורטים קרים מורחים על עוגת השוקולד ממרח שוקולד ומכניסים להקפאה לכמה דקות. את טורט הווניל והתפוז מורחים בממרח נוגט ומכניסים למקפיא לכמה דקות.
11 מרדדים את בצק השוקולד לעלה דק, קורצים משושים וחותכים למעוינים.
12 מרפדים את הטורטים בבצק סוכר לבן.
13 מדביקים בשלושת הטורטים מעוינים שייצרו את דוגמאות התלת ממד הקובייתי.
14 מקציפים את השמנת הצמחית עם אינסטנט פודינג וניל ואבקת סוכר לקצפת יציבה, ומכניסים לשק זילוף עם צנתר משולש.
15 מזלפים על גבי מסמר פרח ומעבירים לטורט העליון ליצירת זר פרחים. מרכיבים את שלושת הטורטים לעוגת חתונה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.