1 לעוגיות: מחממים תנור ל-180 מעלות. במערבל חשמלי עם וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר כמה דקות לתערובת תפוחה ובהירה. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים בהדרגה תוך כדי הקצפה לתערובת החמאה. מוסיפים חלב ומחית וניל ומעבדים רק עד לקבלת בצק. מעבירים לקירור לשעה.
2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים קלות לעלה דק, קורצים עוגיות בגודל הרצוי, ויוצרים חור במרכז כל עוגייה לקבלת צורת טבעת. מעבירים להקפאה לחצי שעה להתייצבות, ואופים כ-10 דקות להזהבה.
3 לרוטב קרמל: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת, חמאה ומלח. בסיר נפרד מבשלים ללא ערבוב סוכר, סירופ תירס ומים עד להזהבה. מוסיפים את השמנת בהדרגה תוך טריפה רצופה לקבלת סירופ חלק. מוסיפים לבשל עם ערבוב מועט עד שהתערובת מגיעה ל-120 מעלות.
4 למילוי: על מחבת חמה ללא שמן, קולים את הקוקוס להזהבה קלה. שוקלים 425 גרם מרוטב הקרמל שהכנו ומעבירים לסיר קטן. מוסיפים חלב ומלח ומערבבים לתערובת נוזלית ואחידה.
5 מורחים את העוגיות האפויות בשכבה דקה של קרמל. מערבבים את הקוקוס הקלוי לתוך הקרמל שנותר, ומעצבים מהתערובת נחשים קטנים. מהדקים רצועת קוקוס על כל עוגיה, כך שיוצרת צורת טבעת. מצננים היטב.
6 במיקרוגל או על בן מארי ממיסים את השוקולד, טובלים בו את חלקה התחתון של כל עוגייה ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מעטרים את העוגיות בפסים דקים של שוקולד מומס בעזרת כפית או קונוס מנייר אפייה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים