1 מכינים בראוניז: מחממים תנור ל-10 מעלות. ממיסים שוקולד עם וניל וחמאה במיקרוגל.
2 מקציפים סוכר ביצים לקצף אחד ומערבבים עם מסת השוקולד. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים פטל ומערבבים. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ ואופים כ-20 דקות.
2 מכינים מרמלדה: מערבבים פקטין וסוכר. מערבבים עם הפקטין והסוכר בסיר קטן. בקערה נפרדת מערבבים את הג'לטין עם המים. מביאים לרתיחה את התערובת בסיר ומבשלים עוד דקה. מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ ומעבירים להקפאה.
3 מכינים מוס וניל: מחממים בסיר קטן את החלב לסף רתיחה. במקביל, מקציפים במיקסר את החלמונים, הוניל והסוכר. מוסיפים למיקסר את החלב החם בזרם דק תוך כדי עירבול. מחזירים את כל התערובת לסיר ומבשלים עד שהיא מגיעה ל-84 מעלות, תוך כדי טריפה. מוסיפים ג'לטין, מערבבים ומקררים ל-25 מעלות. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ומקפלים אל תוך הקרם.
5 מכינים את הגלייז: מבשלים בסיר מים, סוכר גלוקוז ל-102 מעלות. מוסיפים ג'לטין שוקולד וחלב מרוכז ומערבבים היטב. מוסיפים צבע לבן וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת אחידה.
6 מרכיבים את העוגה: מניחים ברינג את הבראוניז ומזלפים מעט חלק מהמוס. מוסיפים את המרמלדה ומזלפים עוד מוס. מעבירים להקפאה ומוזגים את הגלייז על העוגה הקפואה. מקשטים במרנג וקישוטי שוקולד.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.