1 מכינים את הבצק הפריך: במעבד מזון או מיקסר יש מקרימים חמאה וסוכר. מוסיפים בהדרגה ביצים ולאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח ואבקת אפייה.
2 מעבירים את הבצק לניילון נצמד ומקררים כחצי שעה. מחממים תנור ל-180 מעלות. את הבצק הקר מרדדים לעלה בצק בעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו עיגולים שגדולים קצת יותר מקוטר שקעי המוס בתבנית. אופים את עיגולי הבצק כ-10 דקות, עד שהם מזהיבים.
3 מכינים את מוס הלימון: בקערה, מערבבים ג'לטין עם מים ומקררים כרבע שעה. בקערה מתכת נפרדת מערבבים חלמונים עם סוכר ומיץ לימון. מבשלים את התערובת על באן מרי עד לקבלת מרקם סמיך שמזכיר קרם אנגלז. מערבבים עם מסת הג'לטין עד המסה מלאה. אל המסה המוכנה מקציפים את השמנת המתוקה למרקם של יוגורט ולקפל לתוך קרם הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לכיפות סיליקון אישיות ומקפיאים עד שניתן לחלץ את הכיפות מהתבנית.
4 מכינים את הגלסאז': מערבבים את הג'לטין עם מים ומקררים במקרר כרבע שעה. בקערה מניחים את השוקולד הלבן, החלב המרוכז, צבעי המאכל ואת מסת הג'לטין הקרה.
5 בסיר מחממים את הסוכר, הגלוקוז וחליטת הנענע. שופכים את התערובת הרותחת אל הקערה עם השוקולד הלבן ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה. אפשר להעזר בבלנד מוט. מקררים את התערובת לטמפ' החדר עד לציפוי כיפות המוס.
6 מכינים את המרנג: בקערת מיקסר מערבבים חלבון וסוכר. מחממים את התערובת מעל באן מרי עד להמסת הסוכר. כשהסוכר נמס מקציפים את התערובת כ-7 דקות על לקבלת תערובת תפוחה ומבריקה. את המסה המוכנה מעבירים לשף זילוף.
7 מחלצים את כיפות המוס מהתבנית, מניחים על רשת ושופכים מעליהם את הגלסאז' עד שהם מצופים לגמרי.
8 מרכיבים את המנה: מניחים עיגול של בצק פריך, מעליו מניחים כיפת מוס שצופתה בגלסאז' ובצדדים מזלפים מרנג.