1 מכינים קרמו מנגו-תפוז: מחממים מחיות פרי ומיץ לימון, מוסיפים סוכר ופקטין שעורבבו מראש בקערה. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש, וכשמתקרר ל-40 מעלות, מוסיפים חמאה וטוחנים למרקם חלק,. מעבירים לרינג מלבן ומקפיאים.
2 מכינים מוס שוקולד מריר-חלב-קונטרו: מערבבים גלטין ומים קרים ומניחים בצד. בקערה טורפים חלמונים וסוכר. מביאים לסף רתיחה את החלב, עושים השוואת טמפ עם תערובת החלמונים ומחזירים לבישול עד 82 מעלות, מסירים מהאש ומוסיפים ג'לטין. שופכים על השוקולדים, טוחנים בבלנדר מוט, מוסיפים ליקר וטוחנים שוב. מעבירים לתבנית רינג מלבן ומקפיאים.
3 מכינים ג'ל קירסאו כחול: מערבבים גלטין ומים קרים ומניחים בצד. מבשלים את המים והסוכר עד שהם מסמיכים והופכים לסירופ, מסירים מהאש ומוסיפים ג'לטין, מניחים להצטנן, וכשמגיע ל-28 מעלות מוסיפים ליקר ומערבבים. מעבירים לתבנית סילפט ומניחים במקפיא.
4 מכינים את בצק הברטון: מחממים תנור ל-160 מעלות.
5 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר. מוסיפים חלמונים ומערבבים שוב. מוסיפים את היבשים ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. אופים למשך 18 דקות ומצננים.
6 מכינים ריסוס שוקולד: ממיסים חמאת קקאו ומערבבים עם שוקולד מומס. מרססים על העוגה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.