1 מכינים את מוס היוגורט: מקציפים שמנת, אבקת יוגורט ואבקת סוכר למרקם של יוגורט.
2 ממיסים את מחית הג'לטין, מקררים מעט ומערבבים לתוך הקצפת. יוצקים לתבניות סיליקון בצורת פירות חצי מהקצפת.
3 מכינים את ג'לי הדובדבנים: מבשלים את שתי המחיות יחד עד רתיחה קלה. מערבבים את הסוכר והפקטין בנפרד ומוסיפים לסיר. מערבבים עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הגלטין המומס, יוצקים לתבנית עיגולים ומקפיאים.
4 מכינים את ג'לי האננס: מבשלים את המחית, הנענע וקוביות הפרי עד רתיחה קלה. מערבבים את הסוכר והפקטין בנפרד ומוסיפים לסיר. מערבבים עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הגלטין המומס ומיץ היוזו, יוצקים לתבנית עיגולים ומקפיאים.
5 מוסיפים לחצי מתבניות הפרי ג'לי אננס ולחצי ג'לי דובדבנים. ממלאים בשאר הקצפת ומקפיאים.
6 מכינים את הזיגוג: ממיסים את האיזומלט על אש בינונית. בסיר נפרד מחממים שמנת, מים וגלוקוזה. יוצקים את השמנת החמה על האיזומלט. מסירים מהאש ומוסיפים את הנפאז'. יוצקים את המסה על השוקולד והג'לטין. טוחנים ומקררים לגמרי. מחממים ל-35 מעלות ומרססים על הפירות הקפואים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.