1מכינים את הדקואז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים חלבון עם סוכר לקצף יציב. מערבבים אבקת שקדים עם אבקת הסוכר והקוקוסומקפלים לחלבון. מניחים ברינג בקוטר 20 ס"מ ואופים כ-20 דקות.
3 מכינים קונפי מנגו-פסיפלורה: מערבבים סוכר עם פקטין ומוסיפים למחיות הפרי. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-2 דקות. יוצקים לרינג בקוטר 18 ס"מ ומקפיאים.
4 מכינים קרמו אננס קוקוס: מחממים ל-82 מעלות את המחית, השמנת הצימחית וקרם הקוקוס. מוסיפים ג'לטין, מערבבים ומקררים.
5 מכינים מוס קוקוס: משרים ג'לטין במים ל-10 דקות. מקציפים שמנת עם סוכר לקצף יציב. מוסיפים את הג׳לטין למחית הקוקוס ומאחדים עם הקצפת.
6 מכינים קומפוט אננס למון גראס: מביאים לרתיחה את מחית האננס עם הסוכר, קוביות האננס והפקטין. שופכים לרינג בקוטר 16 ס"מ ומקפיאים.
7 מרכיבים את העוגה. מניחים את הדקואז ברינג ומזלפים מעט מהמוס. מניחים קונפי מנגו ומזלפים עוד מהמוס. מניחים קרמו ומזלפים עוד מוס. מקפיאים את העוגה ומצפים אותה בריסוס. מניחים מעל את הקומפוט לקישוט.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.