1 מכינים את הפירות: חותכים פירות לרבעים ומערבבים אותם עם סוכר וליקר. מניחים להשרייה של כ- 20 דקות.
2 מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-175 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר. מוסיפים בהדרגה ביצים ולבסוף מוסיפים שמנת חמוצה.
3 מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים יחד עם אבקת האפייה וגרידת הלימון ומקפלים היטב. מעבירים את בלילת העוגה לרינג מרובע ומסדרים מעליה את רבעי הפירות. משאירים חלק מהם לקישוט. אופים כ-40 דקות בתנור עד שקיסם שננעץ בעוה יוצא לח עם פירורים.
4 מכינים מרנג: בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר על ליצירת מרנג יציב ומבריק.
5 מרכיבים את העוגה: על העוגה המוכנה מזלפים את המרנג בשכבה עבה, מסדרים בצדדים חתיכות פרי טרי ומחזירים לתנור לרבע שעה.
6 מכינים קומפוט: בסיר גדול מרתיחים מים עם סוכר ומעט לימון. מוסיפים חתיכות פרי גדולות, מבשלים כ-20 דקות ומצננים היטב לפני ההגשה. מגישים עם חתיכות פרי נבחרות וקומפוט צלול ומסונן.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.