1 מכינים את הבצק הפריך: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 במעבד מזון מערבבים יחד חמאה, סוכר ושקדים. מוסיפים את הביצה וטוחנים. מוסיפים את הקמח וטוחנים בפולסים לקבלת בצק. מרדדים לעלה דק ומקררים במקרר כחצי שעה. מפרדים עם הבצק תחתית של רינג עגול בקוטר 20 ס"מ, ואופים בתנור כ-15 דקות עד השחמה קלה מאוד.
3 מכינים קרם שקדים: טוחנים יחד אחת החמאה, הביצים, אבקת השקדים והסוכר. מורחים את התערובת על בצק הטארט ואופים עוד כ-10 דקות.
4 מכינים מוס ערמונים: מקציפים הכל חוץ מהג'לטין והמים יחד. מערבבים בצד את הג'לטין והמים, משהים כ-10 דקות וממיסים במיקרוגל. מוסיפים לתערובת המוקצפת ומקציפים עוד כמה שניות. מעבירים לרינג בקוטר 18 ס"מ ומקפיאים.
5 מכינים ספגטי ערמונים: מערבבים יחד את קרם הערמונים, מחית הערמונים ואבקת הסוכר. מסננים במסננת ומעבירים לשק זילוף עם צנטר ספגטי.
6 מכינים פחזניות: בסיר קטן מבשלים מים, חלב, סוכר, מלח וחמאה עד לרתיחה. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לבשל עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מעבירים את הבצק למיקסר, מערבלים ומוסיפים את הביצים אחת אחת. מעבירים לשק זילוף ומזלפים על תבנית תנור עם נייר אפייה פחזניות עגולות
7 מכינים את הציפוי לפחזניות: מערבבים יחד את הקמח, הסוכר והביצה לבצק אחיד. מרדדים לעלה דק, מקררים מעט וקורצים עיגולים בגודל הפחזניות. מניחים עיגול על כל פחזניה ואופים בתנור כ-15 דקות עד שהפחזניות שחומות.
8 מכינים קרם מנדרינה: מבשלים את כל מרכיבי הקרם חוץ מהג'לטין והמים עד ל-84 מעלות. מערבבים את הג'לטין והמים בקערה קטנה ומשאירים בצד ל-10 דקות. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל ומוסיפים לקרם. מערבבים ומעבירים לקירור. מזלפים לתוך הפחזניות.
9 מרכיבים את העוגה: מזלפים את מוס הערמונים מעל הבצק וקרם השקדים. מזלפים מעל את ספגטי הערמונים ומסדרים בצד את הפחזניות.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.