1 מכינים את הדאבו: מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מניחים במיקסר את הרמח, השמרים, אבקת האפייה, המלח, הפלפל, הפפריקה, הכורכום והסוכר ומערבבים כמה שניות. מוסיפים את המים והשמן ולשים 4 עד 5 דקות. מכסים ומניחים בצד לתפיחה עד הכפלת נפח.
3 יוצרים מהבצק צורות של לחמניות קטנות (אפשר בתבניות מאפינס) ואופים כ-20 דקות, עד שהבצק שחום.
4 מכינים את האגווט (הגבינה): שמים את כל החומרים בסיר ומחממים על להבה גבוהה במשך 10 עד 15 דקות, או עד להתגבשות הגבן.
5 מכינים את החריף: שמים במעבד מזון את הפלפל והשום וטוחנים. מגישים הכל ביחד.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.